Gratis verzending v.a. 75 euro
Artikel op voorraad? Binnen 1-2 werkdagen verzonden!

Algemene voorwaarden

1 Algemeen
Door uw bestelling geeft u te kennen, dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

2 Prijzen
Al onze prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief bezorgkosten.
Interieur at Home garandeert dat de prijzen binnen de looptijd van een folder en een catalogi niet worden verhoogd tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken. Voor gevolgen van drukfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

3 Bezorging en bezorgkosten
Artikelen die voorradig zijn, en per PostNL pakket verzonden kunnen worden, versturen wij normaliter binnen 1-2 werkdagen. Bestel je voor meer dan €75,- dan betaal je geen verzendkosten. Onder de 75,- euro hanteren wij de volgende verzendkosten:
Brievenbuspakket : €2,95
Pakket t/m 10 kilo : €6,95
Afwijkend van standaard pakket (door gewicht of grootte): €8,95
Uw bestellingen worden verzonden met PostNL volgens hun voorwaarden. U krijgt in uw email een track en tracecode.
Als u op het moment van bezorging niet aanwezig bent, biedt de bezorger uw pakket aan bij een van uw buren. U ontvangt dan een bericht waarin staat op welk huisnummer het pakket is afgegeven. Als dit niet lukt of als u heeft aangegeven dat niet te willen, probeert de bezorgdienst het later nog een keer.
Als aflevering uiteindelijk niet mogelijk is, kunt u het op het dichtstbijzijnde postkantoor afhalen.
Wij kunnen uw pakket ook naar het buitenland versturen, hiervoor gelden echter andere tarieven. Deze kosten zijn op aanvraag.

4 Betaling
Wij bieden u de makkelijke mogelijkheid van het betalen via iDeal.

5 Aansprakelijkheid
Mocht er onverwachts een product niet meer, of tijdelijk niet meer leverbaar zijn, dan krijgt u altijd bericht. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele latere levering als u daar schade aan ondervindt. Kunnen wij door staking, brand, oorlog, natuurrampen e.d. producten niet op tijd verzenden stellen wij ons daarvoor niet aansprakelijk. Duurt dit opschorten langer dan 1 maand ontbinden wij de overeenkomst zonder rechtelijke tussenkomst, zonder dat wij deswege voor schadevergoeding gehouden zullen worden. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor schades veroorzaakt door verkeerd gebruikt van onze producten.

6 Ruilen of retourneren
Voldoet het online bestelde artikel niet aan de verwachtingen? Geen probleem, dan kun je je bestelling in originele staat binnen 14 dagen retourneren. De verzendkosten voor de retournering zijn voor de koper zelf.De verpakkingen van onze producten zijn belangrijk. Het product moet worden teruggestuurd (indien redelijkerwijs mogelijk) in originele staat en in de originele verpakking, zo onbeschadigd mogelijk.Indien het product beschadigd is tijdens het retourneren en niet meer als nieuw verkocht kan worden, kunnen wij de waardevermindering die daardoor is ontstaan (dit kan oplopen tot 100%) bij jou in rekening brengen.Stuur het artikel terug door het herroepingsformulier in te vullen en deze samen met het artikel retour te sturen. Wij zorgen na controle dat je geld uiterlijk binnen 7 dagen terug op je rekening wordt gestort.

Je kunt je artikel retour sturen naar:

Interieur at Home
t.a.v. afd. retouren
Kerkstraat 13
2751 EB Moerkapelle

PRODUCT KAPOT GELEVERD?
Is je product defect, beschadigd of incompleet geleverd? Dan gaan we dat oplossen! Graag ontvangen wij een mail met daarin:

De naam waarop jouw bestelling is geplaatst
Bestelnummer
Foto’s van het kapot geleverde product
Dit kun je sturen naar ons mail adres of appen naar: info@interieur@home.nl / 06-18749510

landelijk – stoer – sober – strak